New in

Här är mina nya skor som jag väntat på.Jag betala 149kr med frakt på tradera.Ganska billigt anser jag=)Sälvklart är de inte äkta jeffrey för jag va ute efter samma modell med mindra klack.Min klack är bara 10cm och jeffreys är 13-13,5cm.

Ansiktsbehandling?

Känns som jag är den sista som provat detta?Är ju trotts allt snart 28år men det är ju lite dyrt för min smak.
Men nu tänkte jag minsann prova på detta och nästa vecka är det dax.
Ska bli spännande=)
Jag tog behandlingen som hade allt+islutet sminkar de en med lätt make up så det ska bli spännande.
Tror jag tar med mig lite mascara och kajas sen för jag ska vara kvar i hbg och kika lite då.
Har inte varit i hbg på ett tag så tänkte spana in staden lite.
 
 

Tevin när han va liten

 
Här kommer bilder på Tevin när han va liten....lilla pojken då<3
 
 
 

Morgon mys <3

Det blev lite mys nyss med Tevvan.
Han börja få en lång päls nu och man ser i vissa vinklar att hans man börjar komma;)

LDB

När jag vai ullared sist så testa jag en ny kräm från Ldb.
Jag har en nattkräm och en ögonkräm.
Den går in i huden snabbt och ögonkrämen är mjuk och de två krämerna jag har luktar inte så starkt,
Jag har fått höra att dagkrämen som heter sensitive luktar dock en del men mina två här nedan är jag jätte nöjd med för att vara en budget hudkräm.


Dessa finns i matbutikerna och har hittat på citycross och ligger från 45-80kr

Tandblekning

Jag har provat en del olika tandblekning för hemma bruk och även hos salong.
Jag kan rekomendera bara en sort för en bra peng.
Dels så har de andra hemmabruksblekning en bettskena och de är inte alls bra.För när man bleker tänderna så ökar salivproduktionen och då känns det som man druknar i saliv då de samlas i bettbenan.
Denna här tandblekning är det två små bitar som det är medel på redan som man trycker på försiktigt på tänderna.
Jag har den starkaset och jag brukar faktiskt inte följa deras rekomendationer utan jag börja med att borsta tänderna med lite salt(för jag får lätt tandsten och det är bara där jag borstar med saltet för det är inte bra egentligen då de skadar emaljen och detta gör jag bara en gång och på första gången jag bleker för att få bort de mesta av missfärningar och annat)
Sen sätter jag i tandblekningen på överkäken och underkäken.
Jag har det i 1timmer fast de bara rekomenderar 30min.Varför har jag i det så länge?jo jag har provat mig fram och det fungerar kanon för mig och jag har i tandblekningen längre tid och bleker vart annan dag istället för varje dag.
Köp ett paket som avser 14dagar för oftast hinner man ej få resultat på 7dagar
.
Crest Whitestrips Supreme - 14 Dagars Tandblekning

OBS! Jag gick till min tandläkare för att få godkänt innan jag gjorde detta för jag va orolig att jag hade för dåliga tänder.Har du inflamation så ska du inte bleka tänderna.Får du sår av tandblekningen så avakta med tandblekningen(då brukar jag bleka vart tredje dag)
Va förskitig och följ rekomendationena och vill du öka tiden så öka försiktigt.Jag prova mig fram.första gången 30min och sen 40min m.m(aldrig mer än en timme får du ha i)
Blek på kvällen och ät inget efter blekningen.
Du kan få ilningar och tandköttet kan bli liiite vitt om de har blivit lite mycket tandblekning på(men detta kan hända oxå om du gör det hos tandläkaren/salnong) och det är inget farlig utan pilla inte utan låt det vara och några dagra är det borta.

En bra säljare på Tradera:
http://www.tradera.com/crest-whitestrips-supreme-14-dagars-tandblekning-28-strips-auktion_340743_158349457




Nya naglar idag


Det blev vanlig fransk idag.Gjorde de på syrran igår oxå ,så då blev jag sugen att ha de sj igen.Va så länge sen.Såg sen på fottot att två naglar va lite mörka/röda under den franska manikyren.Jag tog ju av all akyl idag och byggde nytt idag med så naglarna blev lite mörbultade så om några dagar så försvinner rodnaden.
Naglarna är gjorda med akryl och jag bygger dem sj.

Hår olja

För lite mer än en månad sen så sluta jag med denna hår olja.
Det visa sig att håret behövde det mer än vad jag trodde.
Jag fick klippa en bra bit av håret denna gången så då bestämde jag mig för att betala den stora summan för att håret ska vara friskt.

339kr kostar den men den är värd varje krona!Man kan köpa en lite flaska för 139kr och det har jag gjort två gånger men besluta nu för att ta den stora.
Det finns billigare varianter av denna olja men man lurar sig bara för de kan inte mätas sig med orginalet som är denna.
Den bästa gör mitt hår och direkt efter duchen så tar jag ca 1krona(i mått) och fördelar i topparna.Man får prova sig fram i hur mycket just ditt hår behöver men den är värd varje krona!

1990 25 Aug...

Blev ni ett par och detta va 22år sen.
Sen dess har ni hållt ihopa Lotta och K.
Jag minns fortfarande då man va liten och man drömmde om att få ha en samma fin relation som just de har tillsammans.
Det har alltid varit ni och det kommer alltid vara ni.
Den kärlek ni har för varandra är de inte många som får uppleva och jag är själa glad för er skull.

Idag fick jag och André er inbjudan men jag har ju vetat ett liiitet tag att ni skulle byta ringar med varandra.(De andra inbjudninarna är skickade med posten och vi fick inbjudan idag för vi va hos dem)
Snart är ni man och fru...men det är alltid så jag har sett er<3
Man blir varm om hjärtat när man ser er familj och lite chockad jag va för så mycket kärlek och lycka ni har för varandra....jag blir verkligen rörd och är såå rörd just nu.

Jag har planerat så mycket inför denna dag och André är trött på alla mina visiter hit och dit inför bröllopet.
Jag är ju så glad och ivrig....min stora fina syster ska GIFTA sig.!

Det roliga idag va när jag gjorde systers naglar ,att vi pratade om väskor,och då visa det sig att jag och hon hade kikat på samma men jag hade köpt den i guld*fniss*....som de kan bli<3
 
Jag lägger inte upp fotto på paret då jag vet att syster inte gillar när jag lägger upp bild på henne;)

Pappa hade varit så glad och lycklig....men han är med dig Lotta och oss lämnar han aldrig.Vi bär med honom i hjärtat nu och för alltid<3

Så fina =)




Verkligen "Hanna" detta ;)


Lång klänning

Här är denna lång klänning som jag får i veckan.
Jag vet inte hur den sitter på då de är beställd från nätet.

Det är stenar vid bysten som är dekoration.Vet ej som sagt hur den sitter på mig men måste ju ha en finare långklänning.
Har kikat lite på tradera oxå och det finns lite fina där med.
Men om denna blir fin på mig så vet jag ej om jag ska köra med strass till eller om jag ska ha bruna kilklack och brun variant av väska...hrm.
Ska bli spännande och se när den kommer om de blir en hiss eller diss=)


Kastrering

Då va Tevin inlämnad nyss hos vetrinären.Usch,det känns aldrig bra att lämna ett djur kvar så och jag vet att timmarna idag kommer gå så sakta.
Han blir hämtad 1600 idag så det är många timmar tills dess=/
Jag har inte köpt ett uppblåsbar krage som jag egentligen skulle ha för andra kattägare har rekomenderat att köra utan krage helt så jag testar det först.
Tiisha är ensam här så hon är lite mysig och mer pratig än vanlig och hon märker att Tevvan fattas.


Testat en ny foundation

Rättare sagt så hade jag ett prov som jag har sminkat mig med två gånger och ska sminka en gång till innan jag köper den.
Jag har den ljusaste nyansen och den fungerar enbart i nyansen om jag har solat lite.
Jag behöver inte återfukta min hy eller ha primer utan den sitter där hela dagen utan att bli kakkig.
Jag sminka mig igår kl 8på morgonen och kl 19 tog jag av mig den och det va helt oki resutat fortfarande.
Enda minuset är att just MAX FACTOR har en del parymer i deras smink så de är ju big no no när det gäller smink.
Det jag gillar med denna är att den är lättarbetad och spelar ingen roll om du arbetar in den i huden med pensel eller svamp för den blir lika fin för det.Så är du en person som kan överarbeta med foundationen så gör det absolut inget för vissa har tendens att bli kakkig om man överarbetar den.
Jag är väldigt nöjd med resultatet och det går fort,enkelt och snabbt.Det är ju serium i denna så man kan bli lite glansig men inte så pass så man stör sig.Jämnar ut hudtonen,medeltäckande och lägger sig INTE I PORERNA!
Dessa två dagar har sminkningen gått mega fort,och det gillar man=)

Vill dock säga att risken finns att ni kan regarea på produkten.Jag brukar inte klara maxfactor foundation då jag blev jätte sjuk när jag hade den med grönt X på.Så testa er fram och får ni plitor,det kliar m.m så kan ni tyvärr inte ha denna.Gå in på kicks och fråga om en prov på denna så prova först innan ni köper...det rekomenderar jag alltid(även om jag nyligen har köpt två helt nya foundation som är på väg hem till mig som jag aldrig provat*ler*)


En hel dag....shopping.

Jag har varit på Nova lund och center syd och väla och familia och jag hitta inte de jag sökte så jag fick beställa hem en klänning istället via nätet.Behåller jag den så får ni se den då;)

Jag handla inte så mycket idag....två armband och ett skärp och en vit tunika från gina tricot.De andra armbandet har jag handlat innan men passa på att ta fotto och visa dem nu+lika så den vinröda som egentligen är en klänning(men jag lade upp den ca 20cm så de blir en tunika istället;)

bältet kosta bara 79kr och som jag har letat efter detta!Jag vet nelly.com har denna men den kostar 249kr....skam den som ger sig och det finns alltid billigare varianter;)


Denna modell kanske ni kommer håg att jag gilla för någon dag sen.Så glad jag blev när den va på rea i halva priset!Den är mega stor i storleken och mulliga jag fick plats i en 34.


Här är klänningen som kommer från gina men som sagt jag korta den på längden och även sydde in axelbanden så de en är så uringad.


armband från kapphal(ta två betala för en)


Från gina tricot(silverfärgade köpte jag idag 79kr)


Armband från gina och döskallarna är nya.Gillade färgerna då de är pastell=)


Gina Tricot



RSS 2.0