massa fint...

Såg denna kofta i trikå på hemsidan och den gillade ju jag=)
299kr
 
Sen såg jag att Jeffrey campbell lanserat två godinga oxå...

New in....

Köpte mössa halsduk och torgvantar på hm när e hade rabattkupong (20% på hela köpet)
Detta följde med mig hem:
 

Inte så fina men duger efter första försöket....

 
Jag har en förstärkning på min egen nagel,därav korta och nubbiga;)
Glittret har jag lagt på medvetet så långt ner för jag brukar ha ett sett akryl ca 4vekor.Detta är första försöket på stilleto och är inte så nöjd med foormen o de är mycket finare i verkligheten än på fotto.Jag har som sagt bara tagit fotto från min gammla mobil.
Jag provade ett nytt akrylpulver på ena handen och de va ingen hitt.Väldigt tunn i konsistensen och jag ska se hur de håller oxå.
 
 

Morgon mys.....

Tevin va morgon mysen idag igen och då brukar han hoppa upp pa axlarna för att ligga riktigt nära.
Han får dåligt plats på benen så som han brukar vilja ligga men jag kan säga det är ganska tungt att ha en stor hankatt på nästan 9kg på axlarna=)

Stilletto=)

Slängde snabbt ihop en prov som jag fundera på att göra.Stiletto naglar och här är det två olika glitter med akryl och folie´.Sen har jag bara tagit uv topcoat på.

Mina naglar?

Jag har inte byggt mina naglar sen sist...haha...ja men det va ju då inför bröllopet jag gjorde mina och det va väl dagarna innan den 25aug?Nå ja så här ser de ut nu.
Bilden blev lite suddig men ni ser akrylen! Nå ja ,jag försöker bygga mina egna så sällan jag kan då jag är allergisk mot matrialet och det är svårt att göra det på sig sj så det är lätt man råkar nudda till huden så den kommer ikontakt med akrylen. Jag har dock alltid ett finger som strular som fan.Kvittar hur mycket jag preppar innan och avfettar och allt men jag får alltid släpp på det fingret.Alla mina andra ser ut så här....inget släpp!
 

Nails Deco!

Första försöket med att bygga med nät.Den lila blev jag nöjd med.
Akrylfärgere som man ska måla med och nya penslar är på ingång.jag har fortfarande inte fått mitt färgade akrylpulver som ska användas till 3d=/

Nails


New in...

Dessa skor köpte jag för ett bra tag sen men ej hunnit använda dem på jobb än.
Jag har velat lite nämligen.Jag behövde jobb skor för jag brukar variera med högklack och lågklack och då blir ju dessa perfekt=)
I okt ska jag köpa ett par lågskor/gympa för mina har släpp is sulan vid skarven.

Sen fick jag dessa fina armbanden av killen min <3

Detta är inte något som är inköpt denna månaden utan förra.Jag har bara glömt att visa detta innan=)
 
Jag har en MASSA smycken och annat som jag ska sälja och det är en hel del från Accessorize och äkta silver.Ska se om maltes loppis blir aktuellt på söndag annars blir det väl lägga upp på kattforum,fb och sist tradera=)
 

Nails deko....



Den sista bilden blev inte bra då det är stora paljetter i och små som reflekterar ljuset fel.Men här ser ni de senaste.Jag är tvungen att träna på hur man lägger på glitter och akryl för det har varit problem innan då akryl torkar så fort men nu börjar jag bli bättre på det=)
Bästa naglarna gillar jag apelsin och leonaglarna.
Dock så behövs lite olika glitter till då jag gillar att kombinera dem sj.
 
 
 
 

Nails dekoration

Första är med vit/glitter och rengbågsfolie och kristaller på.
Andra är silvrigt glitter med silver folie´bitar.
 

Tredje är orange och rosa gliter med orange och rosa paljetter.
Fjärde en svart finglitter om mörklila glitter med fransk kant.Jag har äver lila laser stips som dekoration på sidan.
 
Ursäkta dåliga mobilbilder och man ser inte det riktigt så bra som jag vill.Jag kommer spara alla mina dekorations naglar på en disply sen.Fyra blev det idag och sen fick jag börja med maten.
Jag har hittat rätt pensel för mig att lägga glittren nu och det är kul att man börja kunna de mer och mer men är långt i från bra men det är övning och övning.
Jag bygger med akryl och uv topcoat.Dessa tippar ska bara visa dekorationen.

Onsdag


Drömde en hemsk drömm inatt. Va väldigt märklig men det va att Tevin lilla dog=(
Sen så sa folk till mig att det va ju bara till att skaffe en ny katt.
Usch,hatar när folk säger så då alla djur har ju olika personligheter.
 
Jag minns när Tezzi dog.Tog det jätte hårt och hamna djupt ner i en svacka.Folk sa då att jag skulle skaffa en katt till åt Taamira och det skulle kännas bättre då med min sorg.
Gud så besviken jag blev för inte blev min sorg bättre när Tiisha kom in.Ja fatta inte riktigt då vad de mena men idag gör jag ju och är tacksam för mina älsklingskatter,och då alla katter,även mina två änglakatter som inte mer finns.
 
Jag är ju hemma en del och det är väldigt ensamt i perioder,framförallt om jag inte mår kroppsligt bra och då är det underbart med den kärlek djuren ger och ger...Underbart.
 
Lilla Tevvan va i livet när jag vakna och tur va ju det<3




Outfit

Det va längesen sist=)
Ny tunn tröja från Zara med skinndetaljer på axlar och bälte från Gina tricot.


Bortse från att jag liknar en fyrkantig kompackt sak...haha.

Nå vad tyckte jag?

Självklart testa jag ju denna när det kom ut.Dock när jag köpte den så va alla tubarna felmärka så min som skulle hetat IVORY hete sandy istället.Jag tror de har hunnit ändra etiketerna nu.
 
Jag köpte den ljusaste och de är lite för ljus för mig just nu men den mattar ner ansiktet bra(lite för bra för mig då jag är en trorris) och inget puder behövs övanpå.
Jag tyckte den täckte bra med medeltäckande/högtäckande.Den behövdes inte arbetas in mycket för att få bra resultat.Helt klarat värd sina pengar och kommer från Gina tricot och är budgetpris.
Idag ska jag testa den igen och ska prova smörja ansiktet liiite innan och sen på med primer och sen denna.
Jag tror jag har 5-6 foundation hemma som jag provar och skiftar mellan=)
 
Slutresultatet är ju alltid olika.Även om jag tycker denna är värd pengarna så har vi alla olika teknik på att lägga den på och det är det olika resultatet blir+vi har alla olika typer av hud.Men jag tycker den är värt att prova och priset ligger nog på 69kr.

New in...

Igår på jobb kom en Gina tjej in och frågade om jag va ute efter väskan fortfarande.Självklart sa jag att det va jag så hon lade undan den.Efter jobb så gick jag in och köpte den.
Den är ganska liten som en plånbok men lite tjockare och jag ska ha den som plånbok till min stora svarta nitväska som jag älskar.
Man blir så glad när man stöter på så fina människor på jobb <3


RSS 2.0