Nagelbygg.....

Idag tog det 3h med lite pauser och att slipa ner gammalt matrial helt och bygga nytt sett.
Jag har minskat en hel timme =)
Det är holografiskt glitter och tyvärr fånga inte kameran hur fint det glittrar.

Godmorron....

Har bläddrat igenom alla bloggar jag följer och mornar mig med kaffe.Idag ska jag träna lite och hoppas på mer ork denna gången.Maten har varit lite si och så denna veckan men man får inte ge upp för det.
Vill verkligen försöka hitta en crosstrainer,en billig en så jag kan träna på den på kvällen oxå.
 
Känner lite i fingrana att jag byggde igår så de är lite tråkigt.Det ger sig om någon dag och imorron ska jag bygga igen så då blir det hanskarna på hela tiden.
 
Ikväll ska jag ta mig till väla och personalen ska äta ute och sen får jag sjuss hem av min snälla kollega.Avskyr stan något fruktansvärt och undviker den så mycket jag kan.Gärna runt knutpunkten.
Så jag är hemma sent ikväll och blir då man slänger sig i säng.
 
Ska jobba hela helgen igen men har ju lediga dagar innan det så det känns bra=)

Mina naglar....

Idag va det nagelfix på menyn.Jag har haft mina akrylnaglar i 9veckor och jag hade släppt på en nagel bara på sidan.Helt otroligt vad de håller.
Jag försöker vänta länge med att bygga då de tar hårt på naglarna att slipa ner matrialet för mina naglar är sen start väldigt tunna och sköra.
Idag blev det att jag provade cover pink och det är första gången.Vad jag svor och hade mig men det ser oftast ok när man är helt färdigt för just att akryl blir så matt när man slipat finishen.Då är det enklare med gelé att se för där ser man direkt.
Nå ja...jag ska dekorera dem senare för detta tog sådan tid för när man har en "färg" så ser man varje skavank.Sen vill jag poentera att jag har snea fingrar så det förvillar naglarna för jag filar dem efter hur fingrarna ser ut "utsträckta".
Ni får se lutresultatet sen när jag dekorerat dem.På torsdag så blir de ett nagelbygg igen...ganska kul =)

Rosé guld färgat....

Från Gina tricot.

Gina tricot

Nyheter=)

Våra förlovningsringar....

Vi har bytat ut våra ringar 2008 och då blev de med mönster fast jag ville ha en mattslät ring.Expediten menade på att mönster alltid är bättre då man ej ser slitaget lika mycket som i en slät polerad ring.Våra båda ringar fåg ut som Andrés ring med mönster på bilden.
Jag har aldrig varit nöjd med den för den va tjock och kändes inte alls som "Jag".
Idag blev jag trött på möget och gjorde om den så nu är den slät och matt.
Nu "speglas" de lite i ringarna men min är nu mera helt slät,matt och jag är helnöjd!
 
 

Fredag...

Ska jobba hela denna helgen och nästa helg....så de blir ingen träning för mig idag och inte igår heller.
Har lite hög temp och ligger på 37,9 så jag vågar inte ta chansen och bli sjuk.
Har betalat alla räkningar och ska strax slänga mig i duchen och försöka läsa lite oxå idag.
Senare blir det att storhandla på maxi så jag får lite mat i kyl och frys.
Har inte så mycket mer att skriva förutom att jag är så tacksam för min underabar André.Han finns där i vått och torrt och kramar mig när jag behöver det som mest.Han hjälper till så mycket så jag nästan bli rädd över hur mycket jag behöver honom.Jag har den finaste mannen i hela världen <3
 
När man tänker framåt på så många olika vägar man kan ta så blir man oxå påmind på allt de man förlorat och då får man inte glömma att det är okej att känna sorg och sakna men man ska inte vara rädd att gå framåt.
Livet är kort och jag vill leva mitt liv fullt ut!

H&M...

499kr

Bästa smaken?

Jag blev helt till mig när jag provade min nya smak pärsonsplitt i pudding!Det smakade helt ärligt som den glassen som gb har som heter pärsonsplitt.Älskar mina puddingar för man blir mätt och de är väldigt goda.JAg brukar ha lite frukt eller bär i för att variera smaken,alltså som bitar bara och LITE.
Det är mycket protein i dessa och perfekt som efterätt och mellanmål.
http://www.mmsports.se/Body-Science-Casein-100-Milkprotein.html
Dock så är inte detta den bästa protein att ta efter träning.
Killen provade oxå och de enda han hade att säga om dessa pulver va att de va för krämiga...haha
 

Ny vecka....

Det blir en del jobb denna veckan och hela helgen och dagarna i mellan blir det träning.Skulle behövt fixa med nailsen mina då de är så långa så när man skriver så tror man att man trycker på en tagent men i själva verket va det ej så....särskrivning dellux=)
 
Tränade igår och blev dålig som fan efter det.Tråkigt som tusan men får tänka på mer att jag inte kan träna så hårt och länge för just min kropp klarar inte det.
Idag får det enbart blir lite arobic som är lite "lull" för mig.Känns inte direkt som en träning ;)
Bild lånad från google
 
 

Katterna....


Träningskor....

Jag har aldrig använt speciella skor när jag tränat och när jag tränat hemma så har jag varit barfota och mina knä klarar inte det.
Jag gnäller varje gång jag tränat och hur jag svullnar upp på ena knäet.
Så killen blev trött på mig och jag fick ett par träningskor av han.De är lite dämpade(tror jag de kallas) och perfekt för träning men inte optimalt att springa långa sträckor för då får man nog köpa mer rejäla skor.De gav sådant stöd och va super sköna fast det är "nya skor" och har aldrig upplevt så sköna skor.
Jag gick på moln när jag provade dem och blev jätte nöjd=)
De finns att köpa på sko rönne eller googla märket duffy.
Det enda jag behöver nu är en långtröja som jag kan ha över mitt rosa linne,men detta köper jag om jag ska börja träna på gymmet=)

Elcigaretter.....

För att förtydliga så va detta ett tidinställt inlägg och att detta har absolut inget med att göra att baktala någon eller några.Detta är ett infromations inlägg enbart för jag känner en del rökare som är vänner.Jag har inga dolda budskap utan all denna info har jag fått via nätet då jag googlade om elciggaretter så detta handlar enbart om olika alternativ till rökning!Vet inte hur mycket tydligare jag kan vara men ville bara skriva det.
 
Nu har säkert hört talas om detta och jag är inte rökare sj utan jag forska mer av det då killen va intresserad.
Dock så är det tur att jag är så nogran efter att leta info för tydligen finns det för och nackdelar med detta oxå.
 
Det finns så många olika varianter och vissa liknar helt vanliga cigaretter och vissa är större och till och med i pip modell finns.
Man använder en smaksatt vätska som man droppar i i tanken eller i filtret och man kan även göra som så att köpa nicotin vätskor men tyvärr får man ej köpa de i sverige då det är olagligt.Varför är det olagligt för det säljs ju nicotin hit och dit?Jo det är för att det klassas enligt läkemedelsverket som ett läkemedel och inte som en tobak.Man får inte sälja det i sverige men man kan ta hem via vissa hemsidor från sverige med en seperat leverans från utlandet.Det är lagligt att köpa hem från utlandet för eget bruk men inte sälja vidare!
Sen finns det olika varianter av dessa vätskor och olika halter nicotin så man får läsa på om man ska hålla på med detta.
Sen inte nog med det så finns de en rad kopior som säljs från kina tex som är faktiskt en lika stor hälsofara som ciggaretter nästan.Det är så att dessa kopiorna säljs billigt men dock så innehåller dem cancerframkallande "medel" i matrialet så de varnar för dessa.Lägg då hellre till en 100lapp och köp en äkta variant istället.
 
Nu ska jag ej skrämma upp er eller så för det är en rad positiva saker med den.Om du köper rätt elcigg och vätska så innebär det att du ej får i dig alla de tillsattser som är skadliga som finns i en cigg.Den är mycket hälsosammarare och det är billigare än vanligt cigg.Sen kan du röka inne och varsom helst för det är bara vattenånga som kommer ut så de blir ingen pasiv rökning här inte.Men sen är det så att det är förbrukningsvara så man får med tiden byta ut tank,batteri m.m och vissa elcigg får man byta en del en gång i veckan!Så läs på och tänk efter och jämnför är mitt tips=)
 
Jag kommer skriva om ett företag som säljer elcigg efter killen har köpt och tanken är att börja med nicotin och sen trappa ner och enbart ha smaksatt vätska.
 
Den modellen killen tänkt köpa är denna:
 
Killen tänkte byta ut munstycket direkt och ett nytt kostar 17kr=)
Har som sagt hittat en bra sida med kanonbra startpaket och skriver mer om detta sen....jag har ju en del rökande vänner;)
 
All info jag har skrivit här kan man Googla efter och sj läsa artiklar och m.m där denna infon finns!

Väla....

Idag va det en mysig dag på väla och lite följde med mig hem....FAST jag ska spara en massa pengar;)
Bh har jag provat och velat ha sen de börja rean.Nu hade kommit in i 75f  (bruka ligga på 75G) och kupan är lite tajt och jag får sy in midjan då jag är mellan 75-70 nu när man är en tjockis=)
Tunikan kommer från new yorker och den kan jag ha till sommaren oxå då den är lång+inte sitter tajt.
Smyckena kommer från hm och glitter.
 
Haft en jätte mysig dag idag och det va skönt att täffa min gammle klasskamrat och när hon åkte hem stanna jag kvar på väla och väntade på André och då hitta jag bh och öronhänget.Har ledigt hela helgen och ska bara handla mat och ha mys på lördagen.
 
Trevlig helg alla<3

Melba.se

 

Tevin Standly....Mjau=)

Fick lite mobildbilder på Tevin innan när han mös hos mig i soffan.
Här håller jag Tevins tass =)

Torsdag....

Fy så tråkigt det är att vara långledig från jobb...hrm.
 
Nå ja igår tränade jag hela 2h i två omgångar.Provade två nya dvd som kom i efterhand från megastore och beställde dem enbart för de va på rea då vid jul.
När man tittar på fodralen så ser ju nr 1 ut att vara bra...men ack så fel jag hade;)
Nr 1 kommer jag inte behålla för de va mest man stod och hoppade och hon räknade ner från 10-1 och va ingen träning så tyckte jag...skit tråkig och dåligt gjord.
Men nr 2 är en äldre kvinna som körde gammeldags arobic och denna va riktig skoj=)Det va typ 90talsmusik och man blev så glad av den musiken....så man ska inte vara så snabb med att dömma ut.Vill dock säga att denna träning är lättare och perfekt att variera med.
 
Idag tror jag att jag tränar igen för jag kanske ska träffa en tjej jag gick i skolan med på högstadiet imorron och det ser jag framimot.Jobbigt att vara sj så mycket som jag varit sen måndagen och behöver kvinligt sällskap=)
 
 

Intervall träning?

Jag tränar efter dvd skivor och har en hel drös med dem=)
Jag har mest arobic med kondition och styrka i men för ett tag sen gick jag in på megastore.se och köpte en del skivor på rea.
Jag måste tips om denna dvd:
http://www.megastore.se/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi?funk=visa_artikel&artnr=2344494
 
Nu ser jag den ej är på rea mer(jag tror jag betal 39kr) men denna träning är enkel för dig som inte har kordination till att lära steg och så utan väldigt enkel+får upp flåset+tiden rusar när man kör denna.
Väldig "enkel träning" på så sätt de är lättlärda moment men man blir svettig=)
Bonusen är oxå att man kan få hjälp med kosten och man kan se vad man kan äta osv men detta är inget jag följer utan enbart träningen=)
Särbon va faktiskt med och tränade efter denna dvd och han som aldrig gått träningspass klara av dessa moment bra fast han va nära döden;)
 

Ledig idag.....

Jag jobbade igår och det va en sådan seg dag i hela huset....men tyvärr kan man inte påverka det precis;)
Idag är jag ledig och den åttonde dagen med att vakna med stelhet och skallabank.
Det blir ett träningspass så jag blir mjukare och tänkt på det att när kroppen är som tröttas och så,det är då kroppen behöver träning.Jag måste hålla igång för att hålla mig frisk och det får inte vara för tufft för då blir jag dock sämre.
Handlar om en balans helt enkelt=)
 
Sen jag köpte proteinpulver jag gör puding med så har det gått väldigt bra=)Jag har en pudding med lite frukt för att bryta av smaken lite med.
Jag köpte ett proteinpulver som är god i smaken och man kan göra pudding med det och de har snabb leverans och jag betalade med direktbetalning+29kr frakt.
http://www.mmsports.se/Body-Science-Casein-100-Milkprotein.html
Jag upplever med att puddingen är mer "mataigare" och mättande istället för en dricka.
Jag hade tänkt göra fler beställningar av denna men smakerna tar slut oftast snabbt så jag får ta en beställning när lönen kommer in;)

Klänning....

Får se hur den sitter på när den kommer.
Sen tror jag att jag kommer pimpa den för göra den "finare".Tänkte då sy på pärlor och stenar vid byst och unde byst.
Kommer ni ihåg de lime gröna klänningen jag har?Denna är i samma matrial och tyg.
Vi får se om de är "the one"=)

Bok....

Jag kollade de i min hälsotidning jag köpte igår och de hade skrivit om denna boken.Jag gick in på allibris och de hade några olika varianter av denna.Tror jag kommer köpa en bok vid löningen faktisk....
 
Beskrivning:

Kvinnor som äter på känslor

Är du en av alla kvinnor som har lätt att stoppa något gott i munnen när du känner dig stressad, missnöjd, besviken eller irriterad? Då är du i gott sällskap. Det trista är att gör du det för ofta kan det resultera i en övervikt, eller början till en sådan.

Är du också en av alla kvinnor som är så lyhörd för andras behov att du alltför ofta åsidosätter dina egna? Så ofta att du kanske inte ens är medveten om dina behov och vad du vill i livet? Då har din snällhet blivit en fälla för dig. Ta dig ur den!

Hur - det handlar den här boken om. Den visar dig hur stress, för stora egenkrav och självkritik bidrar till känslor som dövas med något gott att stoppa i munnen. Den gör dig också medveten om hur självkänsla, självmedkänsla och självstolthet kan hjälpa dig att bryta dina matvanor och få dig mer nöjd i dina roller som kvinna. Boken pekar också på samhällets och arbetslivets osynliggörande av kvinnor och ger verktyg som hjälper kvinnor att inte acceptera en syn på kroppen som bidrar till dålig självkänsla. 

Bokens innehåll har i vetenskapliga studier visat sig leda till minskat känslomässigt ätande, stress och bestående viktminskning. Bra för dig att veta som inte bara vill komma tillrätta med ditt känsloätande utan också gå ner i vikt.


Protein pulver....

Jag har många år tagit tillskott av protein pulver och det har varit mest för jag äter förlite protein. Sen så har det kommit en hel del nya proteinpulver som smakar kanon enligt mig.Men dock så har jag fått dille på pudding!
Det är ett tjockare pulver som man kan göra pudding utav och jag upplever detta mättar mer.
Igår gjorde jag en av smaken cookie dough och vill bara köpa fler smaker!Detta va en klar hitt till mig att ha som efterätt och jag blandar de med vatten och innehåller enbart 110kcalBurken ser ut så här:
 
 
Sen köpte jag vanligt protein pulver i cappuccino men gillar bättre puddingarna och kommer inskaffa mig fler av dem.
Detta pulver köpte jag:
 
Puddingen är dyrare men väldigt god och nyttig!Värt varje kr och dessutom innehåller dem ju 1kg så de är mycket!

Grattis

Som jag skrivit innan så älskar jag tidinställda inlägg och brukar göra flera stycken när jag väl gör det=)
 
Idag fyller min särbo hela 30år!Grattis till dig gammle man.
Våra planer va att innan han fyllde 30 skulle vi ha gift oss ,flytta ihop och detta sa jag till honom i början på januari och då sa han "ingen fara Totte(han kallar mig så),jag har ju 9dagar kvar på mig"....haha...ja ett gott skratt fick vi båda och ibland blir det inte som man tänkt;)
 
Grattis igen min finaste <3
Här är André 20år ca.
 
 
Detta fottot blev taget i sep 2012.
 

Hälsa?

Ja detta med hälsa ,träning kost är en evig djungel och hur många har inte försökt att ändra på kosten och annat?
Det hela handlar om en livstilsförändring och jag gjorde en helomvändning 2009.Jag lyckades gå ner mer än 12kg och mådde faktiskt ganska bra kroppsligt och magen va bättre när jag åt nyttigt och räknade kcal för man överåt aldrig då. Men något hände som sparka under mina ben helt och det började då pappa va så pass sjuk och va döende.Det va här jag tappa kontrollen och började äta och äta och vipps så va tröstätandet igång igen.Inte bättre blev det när pappa sen somna in.Jag gick tillbaka till gamla spår igen och jag försöker inte vara så "hård mot mig sj" fast jag vet att idag ligger jag på 15kg + och är överviktig.
 
Jag har länge velat ändra på mig och inte känna som jag gör när jag verje gång ska göra ved mig till jobb.Kika på hur kläderna sitter,svullen mage pga inflamationen och paddan man ser i sminkspeglen.Jag vill inte se ut så här mer....
Det handlar om måtta allt och jag har ju fått in träningen igen och jag äter enbart macka på morgonen för detta saknade jag när jag räknade kcal.Jag vill bara må bättre och få bättre självkänsla.
 
Rikedom är inte en massa pengar för mig utan det är att må bra och tänka att idag är en bra dag.
Jag tar en dag i taget och invänttar gott proteinpulver(då jag äter förlite protein) och hoppas på att kunna ta en dag i taget och klappa mig på axlen efter varje dag.Jag tänker inte svälta eller gå på dieter utan jag vill ha en balans och må bra....
Jag vägde här under 60kg och hade fått en hel del muskler=)Jag va normalviktig här.
 

Jobb hela dagen.....

Jag anlände till jobb 45min tidigare och rymde upp lite i p-rum och toa.Vill gärna ha ordning och reda omkring mig=)
Sen va de en massa som skulle göras på jobb och det va kul för jag gillar att ha att göra.Sen va det lite dåligt med kunder i hela centret men jag blev glatt överaskad när jag såg att jag sålt väldigt bra för att vara rea=)
Jag gillar verkligen att jobba och jag trivs väldigt bra i butiken.
Sen dessutom så hälsade min älsta syter på  och jag blev så glad att se henne och systerdottern som jag är sååå förälskad i.Jag gillar egentligen inte små barn men denna lilla prinssesa blev jag förälskad i första stund.
Detta gjorde min dag helt klart och jag fick mer ork att jobba.
 
Jag började tänka på pappa när jag såg denna video:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16039379.ab
 
Det är en kvinna som har ALS som pappa led av och dog utav.Många minnen dök upp men är väldigt tacksam trots allt jag hade mina systrar och vi hjälptes åt att finnas där för pappa+vår egen sorg.
 
Vill tillägna mitt inlägg för min familj och även den familjen jag förlorat.Vila i frid min älskade pappa<3

Vila i frid....

Jag klarar inte skriva något idag,men det betyder inte att jag inte älskar dig eller saknar dig.
Nu får jag ha smärtan kvar av att du ej finns mer...nu är det jag som mår dåligt,inte du min älskade Tezzi...

Ungarna....


Mellandagsrean....

Jag va på väla igår för att köpa reservdelar till min köksklocka och hälsa på min kollega.
Tog en snabb titt på rean när jag ändån va där.
Jag är ganska kräsen,och just nu vet jag inte helt 100 vad jag gillar för stil.
Men men jag köpte två tröjor som jag kikat några gånger på ordinarie pris.
Metalliska lång tröja som är lite stor i storleken. Köpte Medium för 150kr på veromoda.
 
Nästa kommer från Gina tricot och de har jag oxå kikat på innan.99kr kostade den bara.
 
Nu blir de inget mer handlande då jag måste spara om vi tar huset.Inväntar besked om jobb och min ersättning jag ansökt....så jag håller tummarna hårt!=)
 

I snart 11år....

Det är rätt underligt hur saker och ting blir i bland.
Det börja med när jag gick i mellanstadiet och hade en fruktansvärt hemsk lärare som slog till elever och jag va en av dem och jag minns jag va så rädd för honom så jag fick näseblod och de ville inte sluta.Han hade antingen bok han slog till oss när vi svarade fel eller handflata.Skolan löste detta med att ta en en extra vuxen i klassrummet och rapoterade sen till rektorn.Denna person va Andrés moster.Jag kunde prata med henne om allt och hon va så kärleksfull.Hon hjälpte mig mycket under denna period och tillsist fick jag sluta den klassen och börja i den andra.Jag mådde inte alls bra och jag va inte ensam om detta....
 
Åren gick och jag började högstadiet.En bekant till mig stötte jag på när när va bjusvfestivalen och jag tänkte att de va en snygg kille hon hade(jag älskar långa killar) men inget mer hände med detta....(detta va ju självklart André)
 
Jag började gymnasiet och fick en ny vännina i bjuv.Jag följde med hene hem efter skolan ett gång där hon hade smusslat lite om en träff mellan mig och André.Omständigheterna då va att jag inte alls va intresserad av ett förhållande då men han försökte få kontakt med mig hela em och kvällen.Jag tyckte så synd om honom så jag kysste honom hejdå och sen va vi ett par.
Jag sa då till mina vänner att detta skulle inte bli långvarit mellan oss....haha.
 
Vi har haft en struligt förhålllande men vi va ju så unga.Alkohol va inblandad och det gör så man gör dåliga val.Vi gick från varandra och sen blev tillsammans från och till så man ej hann med i svängarna.Han hade andra tjejer imellan och jag hade andra killar i mellan varven men vi hade alltid kontkat och umgicks fortfarande.
Jag insjukna något år senare och det va då jag förstod hur värdefull André va och hur mycket jag älska honom.Han hjälpte mig på sjukhuset när jag va inlaggd och han hjälpte mig i hemmet för jag klara inte ens resa mig eller ducha sj m.m
Sen detta har vi hållt i hopa i år och dar och det är det som känns så underbart att han är en del avmig.Han är min bästa vän som förstår min bakgrund och vill vara med i vår framtid.Han tröstade mig när pappa va sjuk och även då när pappa gick bort(vill lova att jag inte va så lätt att handskas med denna period) och han fanns där när katterna somna in.André har alltid varit vid min sida och viker inte en tum.Det är vi och man har växt ihopa på någotsätt.Kärleken blir bara starkare och starkare och vi brukar skämta om ibland att det är lika bra vi håller ihopa han och jag för ingen annan vill ha oss;)
 
Jag önskar att alla upplever just denna kärlek som jag är omringad av och även om det känns hopplöst bland så gå ifrån varandra om så behövs och se om det är så att det är meningen att det ska vara ni.För vi har alltid hitta tillbaka till varandra och tur är det <3
Jag har en fantastisk särbo och jag längtar tills vi flyttar ihop han och jag,gifter oss,skaffar barn.
Jag har hittat "den kärleken" och i framtiden heter han André Hansen.

Tiisha & Tevin....

Ibland blir man lite orolig när de busar för Tiisha är väldigt hårdhänt.Hon är ju väldigt dominant och provocerar hela tiden. Ibland flyger de tussar runt omkring dem när de mördar varandra.
Vi får se om de blir bättre för båda är ju kastrerade ju;)Jag hade behövt en liten tuffig i flocken till;)

Badrumstankar....

Tack olov för tidinställda inlägg.Jag brukar göra de flesta inläggen tidinställda faktiskt.
Vi va i huset för ett tag sen och visa min syster det.Visa även de enorma badrummet på ovanvåningen och fick tips och ideér.
Det va ju beige/ljusgula väggar och inredningen va i mörkt trä.Min första tanke va att måla allt vitt men vet faktiskt inte om jag ska köra orientaliskt där oxå isåfall.
I sovrummet ha jag det så för jag känner värme och mys med en massa textilier och lyktor m.m
Jag hitta en matta som jag tänkte visa för er i vilken stil jag tänkt....
 
Där är ett fönster oxå som ska drapererade gardiner med lyktor i fönstret och lyktor på golv med värme ljus.
Som sagt,inget är bestämt och jag lär säkert ändra mig....men i och med jag tillbringar en massa tid på toa så vill jag ha de mysigt och varm känsla.Killen är icke så sugen på denna inredning...haha...men köket är i vitt shabby chick och vardagsrum neutral och matsal vit svart grå så då får man ju ha några färklickar här och var.Jag vill det ska kännas som WOW när man går i i dessa orientaliska rummen=)
 

2013....

Jag hoppas på detta året och att de får mina pusselbitar på plats=)
Mina mål och förhoppningar är dessa:
 
* Få rättsidan på ekonomin och väntar på ett beslut från fkassan som kan göra mig självförsörjande.
 
*Få rättsida med jobb och detta innebär oxå att jag ska bli sjävförsörjande och detta innebär för mig att kunna jobba de timmar jag klarar av på ett jobb och vad detta innebär får vi se men söker jobb aktivt och har varit på många intervjuer och snart blir det min tur=)
 
*Slippa åtgärder där jag måste närvara hit och dit och myndigheter som kräver jag ska göra ditten och datten.Jag ska få rättsida på ekonomin, så innebär detta jag slipper detta och jag kan börja leva mitt liv=)
 
*Flytta till huset och bli sambos OM vi får rättsida på kontraktet och om jag får ett bra beslut från fkassan.
 
*Drömmen att gifta oss=)Mer om detta säger jag inte då det ej kommer bli vanligt bröllop om man säger så;)
 
*Focusera på det bra och försöka förstå att vissa människor är energitjuvar och inte låta dem ta min energi. Folk har en bild av dig och det får de gärna ha och det viktigaste är va jag tycker och tänker om mig sj.
 
*Omge mig med människor som får mig att må bra och som ger och tar.
 
*Sluta förklara mig hela tiden,detta innebär att jag inte kan vara så öppen som jag alltid är för det lämpar sig inte alltid.
 
*Ta hand om mig mer.Jag måste ta hand om kropp och själ !
 
Jag ska även försöka läsa böcker som får en att tänka efter och som kan vägleda en med tankar och känslor.Jag älskar att utvecklas och lär mig sj och om andra.Jag har lite som jag måste arbeta med mig sj i år och det ser jag fram i mot.
 
Sen för att förtydliga så innebär desa mål ingen speciell utan allt i mitt liv.Inga dålda budskap i mina mål för att förtydliga detta!
 
 

RSS 2.0