Ullared

Det är verkligen inte lönt att åka till ullared anser jag.Då de är så stort och rörigt,dåligkvalité även om de är "billigt" så är det billigt mög=)
Hellre köper jag kläder från butikerna nära mig och ska faktiskt iväg i helgen och köpe ett nattlinne+en kalender och annat g0tt som jag ej hitta på ullared.
Jo visst de fanns men jag anser som så att jag hellre betalar lite lite mer och blir nöjd med de jag köper.

Julkappar blev de men till en person blev de inte alls som jag hade tänkt.Jag vet inte riktigt hur jag ska göra där...

Nå ja förutom julklappar så fick dett följa med mig hem=)

Mobilstrumpa 30kr och den svarta är de guld tryck på(dålig bild)



bh 50kr


40tals kjol som man ska ha i midjan och är vadlång.Kosta strax under 100kr.


vanliga svarta byxor.Har strykt bort pressvecken och lagt upp dem i benen 150kr.

Detta har jag faktiskt inte köpt sj(ovanligt??...utan det va André som betala det,och han är så snäll så och mena på att jag kunde handla om jag ville MEN bara för att det är billigt så innebär inte det att man ska handla en massa.JAg köpte de jag behövde förutom mobilstrumpa...för där behövde jag faktiskt bara en*fniss*)
André köpte som bara den och är helt slut nu min gammle man.
Men annars va de en mysig dag idag...och nu vill jag bara ta det lungt och ska lägga mig tidigt för imorron är det jobb igen=)


Kommentarer
Postat av: Sarah

Hejsan gumman.Verkar som ni haft en lyckad dag i ullared. Var där mycket folk?? Jag tycker inte att det har dålig kvalitet på kläderna, eller ja det beror på vad man köper. Men jag köpte en vinterjacka i somras. En parkas i dun för 600 spänn. Det är mitt bästa köp ever :) Så billigt hade jag inte fått den här hemma.

Usch jag fasar för när vi ska upp där. Vi måste åka en lördag också i och med att vi jobbar :S Kram

2010-12-01 @ 20:23:40
URL: http://sunlightsymphony.blogg.se/
Postat av: Sarah

Vad skönt att det var lagom med folk. Ibland kan det vara riktight jäkligt att gå där. Vad tråkigt att kläderna inte håller den kvalitet du vill. Jag köper i princip alla mina kläder där. Förutom byxor eller jo mjukisbrallor brukar få följa med hem. Jag är big fan av stickade tröjor köper allid på mig en massa olika där. Jag tycker inte de blir noppigare än de jag köper på veromoda :) Men smaken e som baken :)Gillade mobilstrumporna. De var riktigt snygga speciellt den till höger :) Kram

2010-12-01 @ 22:07:33
URL: http://sunlightsymphony.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0