Nu så kommer jag inte undan;)

Sagt och gjort,då jag har införskaffat mig en digitalvåg med kroppsanalys som håller koll på vikten+muskelmassa+fettmassa.
Igår ställde jag mig på den men ville inte riktigt behålla den då jag såg min vikt*skrattar* men ja har ju bara mig själv och skylla då de jag som äter.
Idag ställde jag mig igen då jag brukar väga mig direkt på morgonen och gå efter den vikten(annars underdagen samlar du på dig en massa vatten).
Kan tillägga att jag nästan har lika mycket muskelmassa som André....och just nu ligger jag på 41%.
Behöver inte berätta om de andra ,för de är inget roligt så lika bra att ej säga något då.
Vågen ser ut så här:

Sen har jag en motionscykel som ska tränas 1h varje dag och det bästa är att den är ihopfällbar=)

Jag träna varje dag innan jag börja jobba och nu har jag inte orken att träna de passen så jag får börja lungt med cykla+vibba+ut och gå.Man kan inte pressa kroppen för mycket på en gång.


Ny våg??

De som känner mig vet ganska länge att jag har försökt att gå ner ivikt och lika så gjorde jag det med.12kg försvann men sen när jag förlora pappa för ett tag sen har man inte orkat att hålla på att kämpa med vikten.
3kg kom på igen ganska snabbt.Inte roligare blir det när det visa sig att min våg visar förtok för lite.
Visst jag har alltid vetat att den visar kanske högst 2kg förlite men troligt vis är det värre än så.
Tänkte om man ska få lite motivation så kanske man ska köpa sig en digitalvåg som samtidigt visar fettmassan.Är den någon som vet vart man kan köpa en sådan??

Kan tillägga att jag är medveten om att jag aldrig kommer att bli en "smal" typ och det är jag inte ute efter heller.Mitt mål är att iallfall ha 36 i byxor och må bra och ändån kunna leva och unna sig något gott.
Jag vill INTE vara en pinne och kommer dessutom aldrig kunna bli detta då jag har mina kurvor.
Nu orkar jag inte se den personen som stirrar tillbaka i speglen,jag vill inte må och känna de känslorna jag känner mot mig sj så nu börjar vi inta protiein igen*urk*


Min,bara min=)

Måste ju visa mitt nyaste köp.
Dock så kan jag tillägga att jag faktiskt äger hela 3st Louis vuitton plånböcker.
Alla är olika modeller och används flitigt.
Priset på denna håller jag självklart för mig sj.Kan tillägga att killen min blev inte glad då jag berätta hur mycket denna kostat*fniss*....Killar,ja va säger man?Det kostar att ligga på "topp".


Vill ha...

Denna skulle jag gärna vilja köpa till mina små kisar.
DEn är perfekt för min Gammelkatt Tezzi som har svårt att hoppa så bra så denna hade underlättat för henne en hel del.Tyvärr är dessa klösbrädor ganska dyra men man får väl önska och drömma sig bort ibland;)


Tips

Jag har länge följt en blogg som handlar om sminkningar m.m
Jag har alltid haft tendens att se för sminkad ut och det är verkligen svårt att få sminkning att se så naturlig ut.Men denna tjej skrev alltid att man skulle fixera med puder efter fondation men jag har alltid varit rädd att de ser för pudrigt ut då.För står ni hur jag menar?

Av en slump hitta jag en annan bloggare som tipsa om ett trasparent puder som fixerar make up och får bort det glansiga.Jag tänkte det är värt att prova för den kostar bara 125kr på hm och man får en massa puder för pengarna.
Jag blev så glad då jag fick precis det resultatet som jag va ute efter.Nu ser man ej "målad" ut med fondation utan nu liknar den en naturlig fräch hud..=)
Rekomenderar den starkt!!!


Bleka tänderna?

Man ska väl prova de mesta en gång sägs det=)
Jag har provat många olika men måste oxå säga att jag har oxå nyligen varit hos tandläkaren och mina tänder är ändån i bra skick trots allt det jag har provat.

Jag har provat:
*dentalworks(tror jag det stavas)
*simlesmile
*brilliantsmile den dyrare varianten(800kr)
MEN inget är tyvärr långvarit.
Brilliantsmile fick jag pengarna tillbaka då de va bara en halv nyans vitare och de höll en vecka.
Dentalworks va de nog det bästa men det blev svårt att få det jämt.

Jag ska prova på de sista nu som är poppis i usa.
Bleka tänderna med Crest Whitestrips Supreme White Stripes.
Jag Köpte det igår så vi får se när det kommer hem till mig=)

Självklart kommer jag berätta hur det går.Men detta är sista gången jag provar på något hemma,för sen ger jag faktiskt upp gott folk=)

trevlig helg allesammans.


Tips

Jag brukar hålla mig till en och samma mascara men jag hade ett rabattkort så jag tänkte jag skulle prova något nytt.

Denna prova jag och först gilla jag ej den för borsten är så stor och klumpig men sen lärde jag mig ganska snabbt hur jag skulle hantera den.Men om man vill ha riktig WOW franssar så krävs det en del lager av denna.Jag har två lager och det blir bra till vardags.Den separera mina långa fransar ganska bra dessutom oxå=)


Kampen att må bra?

Idagens samhälle...hur lätt är det att må prima när man har alla dessa måsten.Det är inte konstigt att det är så många som är sjuka och går in iväggen.
Jag har alltid varit "ett sjuk barn" och när jag blev äldre så fick jag veta vad min sjukdom hete + så hade jag fått en följd sjukdom på "köpet".
Jag fick många år kämpa med det indre innan man kan kämpa med det fysiska.
Vad spelar det indre för roll om man har en fysisk sjukdom?

Idag vet man mycket mer hur stor roll det psykiska spelar.
Mår du inte bra i det indre,hur kan du då förvänta dig att det yttre ska må bra?
Psykisk och fysisk hälsa går hand i hand och jag har själv personligen kämpat i många år med min trasliga barndom.Jag ångrar inte en sekund om allt jag gått igenom för jag har fått arbeta och komma otroligt långt med mig själv.

Jag tror oxå mycket på allternativ behandling.Jag har provat på hypnos i några månader och gör några behandlinga här hemma än idag och lika så meditation.
Är ditt indre i balans då mår det yttre mycket bättre.
I mitt fall blir jag aldrig frisk men jag kan göra mycket som gör att jag klarar min vardag.

Lycka och glädje är inget man får utdelad av någon eller något...det är något som varje individ för stäva och arbeta med själv för att uppnå.
Man kan aldrig lägga sitt mående i andra händer utan man har själv det stora ansvaret om hur man ska må,lika så kan man välja och se på saker och ting med "andra ögon".
Man lever sitt liv för sin egen skull,vill man må bra så är det upp till var och en att göra det....det är en lång process och man har ett helt liv på sig att lära sig och göra misstag.

Mina två solstrålar


Mot kallare tider...

Man kan tyvärr inte få varme och sol alltid men det jag gillar är faktiskt då vi gå mot kallare tider.
Då de forfarande är "sommar" men då man kan börja använda byxor och får till och med ha långarmat.
Jag gillar den tidiga hösten....
Vi går mot kallare tider och nu kan vi börja klä oss lite mer "påklädd" och de gillar jag=)



Vill ha...

Jag har länge letat efter kilklack som inte är så tråkig,klumpig,ostabil utan mer en sko som man kan använda fast man jobbar.
Jag hitta några godingar på scorett som kommer här:

1299kr


699kr


Egentligen gillar jag de första bäst då de påminner lite om acneskorna som kostar nästan 4tusen.
Nå ja än är jag inte rik och lär inte bli det heller så dessa skor får bli ögongodis sålänge;)


RSS 2.0