New In....

Jag har provat många stora halsband men nu hitta jag ett jag gilla och som inte va tungt.

Från kapphal och kosta 99kr men just nu får alla medlemmar 25% på ett köp.


Köpte äntligen mitt fjäderhalsband på hm för 79kr.


Kommentarer
Postat av: June

Sv: Ouch, det låter ju svinjobbigt.



En del av problemet kan ju vara att du smörjer för mycket. Väldigt många cerat innehåller mineraloljor som torkar ut läpparna så att man ska bli beroende av det och köpa mer ... Jag har varit i lite liknande sits själv, ett tag kladdade jag in läpparna i vaselin typ en gång i halvtimmen och jag har aldrig varit så torr som då. Smörjer man för mycket och för ofta kan det bli så att det börjar göra ont och läpparna ömmar hela tiden. Det enda man kan göra är att försöka hitta något utan mineraloljor och försöka trappa ner användandet långsamt. Det är asjobbigt att trappa ner, men det är typ det enda man kan göra för att få läpparna att börja återhämta sig och tillverka sin egen fukt igen.



Det senaste ceratet jag använde var Bi-Salva från Bi-Pro, det är en vit och gul hylsa som är lite större än de brukar vara. Den ser ut lite som ett limstift och finns på vissa hälsokostaffärer. Det är väldigt bra, det är drygt och innehåller inga mineraloljor. Men det kan vara ganska svårt att få tag på. Kolla om du hittar det någonstans. Det är rätt dyrt också (typ 60 spänn eller nåt tror jag) men det är som sagt större än Lypsyl och såna cerat och det räckte i en evighet för mig, men då använde jag det några gånger om dagen bara.



Med Bi-Salva har jag faktiskt lyckats sluta helt med cerat, och det trodde jag aldrig att jag skulle kunna.



MEN sen låter det verkligen som om du kanske kan ha någon allergi eller nåt också. Antingen mot något du äter, eller att du har fått kontaktallergi av någon skönhetsprodukt. Kontaktallergi kan man få om man använder ett ämne mycket så kroppen till slut slår ifrån sig det och skapar en reaktion på det. Då är man allergisk mot det ämnet sen. Men jag är inget proffs på det, jag har bara läst om det. Du kanske skulle gå till vårdcentralen och testa dig för allergier för säkerhets skull?

2011-08-12 @ 18:14:27
URL: http://junesabstracts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0