Snart Måndag

Ska ringa din vetrinär direkt de öppnar på månadg och ber på gud vi får komma in akut.
Jag vet inte om Tezzi och min resa slutar här,jag kanske kommer hem utan min gammelgumma.
Jag hoppas innerligt att hon orkar lite lite till då vi har kämpat om alla odds innan.
Håll tummarna för min lilla Tezzi


Kommentarer
Postat av: MAMMAS KRYPIN

Jag följer lchf ja :) Jag vill bara inte ha en REN viktblogg :)



Kram

2011-01-02 @ 15:17:46
URL: http://junigirl.blogg.se/
Postat av: lotta

Tänker på er!

2011-01-02 @ 16:02:06
Postat av: Lina

Hejsan.



Tyvärr så kan jag inte svara på vad det är för medicin "min" katt har fått då han bor hos mina föräldrar, men jag ska träffa dom på tisdag så då kan jag ta reda på det. Men det är någon liten värktablett som de i vanliga fall inte ger. Först fick han en flytande medicin mot inflammation och värk som gjorde honom pigg men hans mage tålde inte den och han spydde varje dag. Därför bytte de. Dock så är det ingen katt som tidigare har gått på de där tabletterna hela livet här i Blekinge, men någon måste bli den första och Katten mår bra. Först fick han ta pillerna varje dag men sen har mina föräldrar trappat ner och ger honom ca var 3 dag. Pillret håller honom rätt pigg men han blir trött precis när han fått det. Men sen är han typ som vanligt. Allt gå lite saktare och han hoppar inte frivillig, men han får sina ryck. Han är dock 14 år så man kan inte kräva för mycket.



Sen han blev sjuk så har han rasat i vikt, men han äter lika mycket som han alltid har gjort så det kanske är en biverkning på tabletterna.

Veterinärerna sa till mina föräldrar att han kommer kunna leva ungefär som vanligt bara att han få gå på medicin, för man avlivar inte katten för en sådan sak utan gör vardagen till den bästa. Fast skulle det vara så att värktabletterna inte tar så ser det inte ljust ut, för de ska inte lida.



Kram Lina

2011-01-02 @ 17:43:05
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0