Ego-T....

Nu har killen min ej rökat en vanlig cigg på en vecka.
Han bestämde för ca en månad sen att han ville sluta med vanliga ciggaretter av olika anledningar och vi fick veta att denna "rökning" fanns av en familjemedlem.Jag började då söka info om detta via nätet och jämförde priser och kontakta företag.
Efter ett tag bestämde vi oss vi skulle beställa via detta företag:
http://www.lightyourfire.se
Vi fick snabbt hjälp och råd via mailen och bestämde oss för detta startpaket.
Killen vade då till att få de extra långa batteriet och han kan ha detta batteri i nästan 3dagar!
Sen är denna modell oxå lätt att använda och mustycket är oxå en tank som man fyller i vätskan som man sen "rökar".
 
Vi beställde oxå ett paket med tobaks smaker och nicotin 18mg men det blev för starkt för André så vi ska beställa 11mg hälan efter.Han hade lite strul då vissa smaker va starka och han fick ont i halsen.
*RY44 smaken gilla han inte alls.Den rev i halsen och va för stark.(vi ska prova att blanda ut denna med en annan nicotinfrismak.
*Blue Rige mountain va lite stark men en oki tobaksmak.
*Cafe tabac gilla han bäst men den va en sötare eftersmak och denna har han kört mest denna vecka.
 
Vi beställde fler smaker men har ej hunnit prova dem än.Smakerna är väldigt dryga och vi köpte 5st 10ml med en spårbarpost från utlandet och betala ca 300kr.Det finns en massa smaker att välja mellan och vid löning ska vi beställa fler och ska köpa några nicotinfria smaker i choklad+ vanlij för att blanda ut vissa.
 
Vad tyckte André efter en vecka?
Han tyckte att det faktiskt va svårt.Han saknar de vanliga ciggarett smakerna men när han följde sina rutiner blev det bättre.Med detta menar jag att han går ut och "rökar" som vanligt och detta kändes då bättre.Annars är det samma som att röka tyckte han.Det va svårt från början då vi beställde för högt med nicotin så han fick ont i halsen+man kan ej ta för djupa bloss för då smakade det äckligt(får då in nicotin i munnen)
André kämpar på och det går bra.Jag frågar han varje dag hur det går.Hade vi ej beställt så högt nicotin halt så hade det gått lättare för honom tror jag och han.Jag kommer skriva mer om skaer och hur det går och hur stor kostanden blir i månaden för att underhålla sig med vätskor m.m . Det är ju mycket billigare än att röka=)
 
Vill verkligen tacka detta företag för de tar sig tid och svara och vägleder en och rekomenderar m.m
Så kika in på deras hemsida och vem vet,ni kanske vill prova på att sluta röka vanliga ciggareter=)
 

Kommentarer
Postat av: Sarah

Han kan köpa e-juicer i Helsingborg på söder i kiosken som heter söder karamell. De har både med och utan nicotin. De säljs också i Landskrona på godisparadiset :)

2013-02-12 @ 14:02:51
Postat av: Areyanna

Hej söt! Vilken duktig karl du har! Å va härligt å va av med sånt beroende som nikotin=) Håller tummarna=) Sv: Jag hadde en liten mindre inflammation men ingen magsjukdom eller så så det känndes skönt, nu räcker det med bara medicin=) Every thing is gonna be alright=) Bara ett läkarbesök kvar idag. Ha en toppen fin dag söt! kram

Svar: åh vad skönt att höra att det "bara" va en inflamation för det går och behandla.Jag får ju det ibland från och till när jag har "skov".Håller tummarna att du reagerar bra på medicinen och blir helt återhämtad.Massa kram <3
MyStoryMylifeMyTruth

2013-02-12 @ 14:49:14
URL: http://areeyanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0